Romana|English
header image

Design web, Creare site-uri

AxaSoft Consulting va pune la dispozitie servicii complete de webdesign si branding. Oferta noastra se adapteaza oricarei dimensiuni de proiect web:

  • site-uri de prezentare
  • site-uri interactive
  • portaluri tematice
  • magazine virtuale
  • aplicatii intranet

In functie de necesitatile proiectului, oferim urmatoarele servicii de webdesign:

  • Creare Identitate Grafica
  • Concepere si Realizare Design site
  • Redesign site-uri existente

Crearea unei strategii online prin realizarea unui site web este un proces destul de complex. Un aspect foarte important il reprezinta crearea unei imagini profesionale si consistente care, pe de o parte, trebuie sa reprezinte identitatea si activitatea firmei si, pe de alta parte trebuie sa se integreze perfect cu strategiile de marketing prin care se incearca transformarea vizitatorilor online in clienti.
Tinand cont de faptul ca ca statisticile spun ca un vizitator sta in medie 15 secunde pe o pagina web, putem spune ca un site trebuie sa convinga vizitatorul in acest interval, timp in care sa-i indice directiile catre informatiile care ii sunt utile si care trebuiesc promovate.

Incercam sa oferim site-uri cu design grafic unic, cu impact vizual foarte bun, care sa poata rula corect in toate browser-ele web populare, avand un ridicat nivel de interactivitate cu vizitatorul si care sa includa mecanisme de administrare a continutului.

AxaSoft Consulting trateaza proiectele cu profesionalism, indiferent de marimea, complexitatea sau etapa de evolutie a acestuia. Abordam toate aspectele in ceea ce priveste realizarea unui site: design, imagine, usurinta in utilizare, promovare online sau, daca este nevoie, integrarea cu alte sisteme informationale .

Daca aveti un proiect la care va ganditi si considerati ca AxaSoft Consulting va poate fi de ajutor, va rugam sa ne contactati. Garantam ca veti fi multumiti de serviciile pe care le oferim.Contact
Cele trei lucruri esentiale pentru a infaptui ceva care sa merite osteneala sunt munca staruitoare, perseverenta si bunul simt.
Dl. Thomas Edison

Abonare newsletter

Daca doriti sa va abonati la Newsletterul nostru, va rugam sa completati adresa de e-mail. Aceasta va fi utilizata exclusiv in scopul de a va trimite ultimele stiri, nu va fi vanduta, exploatata sau transmisa.