Romana|English
header image

Dezvoltare solutii software

Una din activitatile de baza a AxaSoft Consulting este realizarea de solutii software la cheie sau la cerere. Incercam ca prin solf-ul oferit sa acoperim toate necesitatile clientilor nostri si in acelasi timp sa le livram o aplicatie care sa permita adaptarea cu usurinta la schimbarile din diversele domenii de activitate in care acestia activeaza.

Oferim servicii complete in toate fazele de executie ale unui proiect:

  • Identificare si modelare cerinte. Aceasta faza o realizam impreuna cu clientul, astfel incat acesta sa obtina exact ceea ce isi doreste de la viitoarea aplicatie software. In urma analizei, va rezulta un document de specificatii care va reflecta intocmai structura si functionalitatile acesteia.
  • Dezvoltare. Pastram in permanenta legatura cu clientul, chiar si in momentul dezvoltarii aplicatiei.
    Feedback-ul primit de la acesta in diverse faze ale dezvoltarii va duce la realizarea unui soft de cea mai buna calitate.
  • Testare. Aplicatia nu va fi livrata pana cand nu ne asiguram, dupa un proces de testare intensiva, ca aceasta isi indeplineste foarte bine functiile pentru care a fost proiectata.
  • Mentenanta. Ramanem aproape de clientii nostri, chiar si dupa finalizarea aplicatiei, asigurandu-le suportul necesar functionarii acesteia in parametri maximi.

AxaSoft Consulting realizeaza solutii software pentru diverse domenii de aplicabilitate, adaptate perfect nevoilor clientilor si care se bazeaza pe tehnologii de ultima ora precum PHP, .NET, Java etc.

  • Aplicatii Software Web: site-uri de prezentare, comert electronic, portaluri, aplicatii web personalizate, etc.)
  • Aplicatii Software Desktop
  • Aplicatii Software Client-Server

Tinand cont de infrastructura hardware si software existenta, si adaptandu-ne conditiilor tehnice generate de aceasta, propunem solutiile adaptate perfect bugetului si nevoilor clientului, incercand de fiecare data sa gasim solutia tehnica optima.

Experienta in implementarea produselor software intr-o arie mare de domenii de activitate, face ca timpul necesar elaborarii specificatiilor functionale si a implementarii proiectelor sa se reduca semnificativ.

Daca aveti un proiect la care va ganditi si considerati ca AxaSoft Consulting va poate fi de ajutor, va rugam sa ne contactati. Garantam ca veti fi multumiti de serviciile pe care le oferim.Contact
Cele trei lucruri esentiale pentru a infaptui ceva care sa merite osteneala sunt munca staruitoare, perseverenta si bunul simt.
Dl. Thomas Edison

Abonare newsletter

Daca doriti sa va abonati la Newsletterul nostru, va rugam sa completati adresa de e-mail. Aceasta va fi utilizata exclusiv in scopul de a va trimite ultimele stiri, nu va fi vanduta, exploatata sau transmisa.