Magazinul virtual Himalaya.ro

Magazinul virtual Himalaya.ro

Site Web: http://www.himalaya.ro

Magazinul Himalaya, componenta a companiei G.D. Escapade S.R.L., este furnizorul cel mai important de echipamente outdoor din Romania, avand in oferta produse ale celor mai importante marci din domeniu.

Obiectiv

Obiectivul acestui proiect a fost modernizarea vechiului magazin de comert electronic prin crearea unui site nou, cu un design care sa reflecte imaginea reala a brand-ului "Himalaya" si care sa ofere functionalitati menite sa usureze intretinerea catalogului de produse.
Deoarece G.D. Escapade S.R.L nu are un department IT propriu, pentru a mentine focusul pe activitatea de baza, reprezentantii companiei au hotarat sa apeleze la serviciile oferite de AxaSoft Consulting, in scopul implementarii unei solutii de comert electronic pentru vanzarea online a produselor din portofoliu.

Solutia

In urma expertizei tehnice efectuate de catre echipa AxaSoft Consulting, a fost propusa implementarea unui site web care sa inlocuiasca vechiul magazin online care era imbatranit si nu mai corespundea imaginii companiei.

Noul site, bazat pe platforma de comert electronic ShopIQ, dezvoltata de compania noastra, include atat elemente de prezentare a companiei G.D. Escapade S.R.L. cat si un magazin online prin care sa se poata comercializa produsele din portofoliu. Pachetul de servicii si functionalitati propus de AxaSoft Consulting a fost ShopIQ Profi.

Beneficii

Ca urmare a implementarii noului site de comert electronic pentru Magazinul Himalaya, compania G.D. Escapade S.R.L. beneficiaza in prezent de urmatoarele:

  • Cresterea vanzarilor; ca urmare a cresterii vizibilitatii online, numarul de clienti care viziteaza zilnic site-ul a crescut cu aproximativ 30%.
  • Costuri de implementare competitive; comparativ cu concurenta, pentru un produs complet si stabil, raportul calitate-pret este cel mai bun.
  • Durata mica de implementare; au fost necesare doar 2 saptamani de lucru (incluzand si functionalitatile dezvoltate special pentru acest site).
  • Vizibilitate online mult mai buna; aproape ca nu mai este nevoie de un specialist SEO, aplicatia fiind conceputa in asa fel incat sa asigure o indexare foarte buna in motoarele de cautare.
  • Imagine online; Design-ul utilizat in paginile web este conceput pentru a reda intocmai imaginea si profilul companiei.
  • Usurinta sporita in administrarea catalogului de produse; datorita interfetei intuitive si a functionalitatilor puse la dispozitie de platforma ShopIQ, administrarea catalogului devine foarte simplu.

Contact

Pentru mai multe detalii despre beneficiile si functionalitatile solutiei aplicate pentru implementarea magazinului Himalaya, sau pentru informatii cu privire la alte aplicatii software din portofoliul AxaSoft Consulting, va rugam sa ne contactati.Contact
Cele trei lucruri esentiale pentru a infaptui ceva care sa merite osteneala sunt munca staruitoare, perseverenta si bunul simt.
Dl. Thomas Edison

Abonare newsletter

Daca doriti sa va abonati la Newsletterul nostru, va rugam sa completati adresa de e-mail. Aceasta va fi utilizata exclusiv in scopul de a va trimite ultimele stiri, nu va fi vanduta, exploatata sau transmisa.