Magazinul virtual Bebestil.ro

Magazinul virtual Bebestil.ro

Site Web: http://www.bebestil.ro

Magazinul Bebestil.ro, reprezentat de compania S.C. Special Bebe S.R.L., este locul unde puteti gasi produse de cea mai buna calitate, ale unor producatori si distribuitori din Marea Britanie si nu numai, adresate copilasilor de pana in 3 ani.

Obiectiv

Obiectivul acestui proiect a fost creara unui magazin online, care, prin designul simplu si prin culorile calde alese, sa exprime faptul ca bebelusii sunt fiinte cu totul speciale, gingase, angelice care emana multa caldura si dragoste si pentru care merita sa depunem tot efortul pentru a le oferi tot ce este mai bun pentru.

Deoarece S.C. Special Bebe S.R.L este o companie la start-up echipa AxaSoft Consulting si-a oferit sprijinul prin acordarea suportului de specialitate si a depus tot efortul pentru implementarea unui magazin online de cea mai buna calitate, adaptat cerintelor particulare ale clientului.

Solutia

Site-ul este o solutie bazata pe platforma de comert electronic ShopIQ dezvoltata de compania noastra, care include atat elemente de prezentare a companiei S.C. Special Bebe S.R.L., cat si un magazin online prin intermediul caruia sa se poata comercializa online produsele din portofoliu.

Pachetul de servicii si functionalitati propus de AxaSoft Consulting a fost ShopIQ Custom. Pornind de la pachetul ShopIQ Base, s-au mai adaugat modulele multilimba, parametrii, filtru avansat produse, articole si cateva functionalitati specifice, rezultand site-ul final.
S.C. Special Bebe S.R.L. a optat si pentru serviciile de hosting si de promovare online oferite de firma noastra.

Beneficii

Ca urmare a implementarii magazinului online Bebestil.ro si a contractului de promovare semnat cu AxaSoft Consulting, S.C. Special Bebe S.R.L. beneficiaza de urmatoarele:

  • Posibilitatea comercializarii online a produselor din portofoliu;
  • Costuri de implementare minime; comparativ cu concurenta, pentru un produs complet si stabil, raportul calitate-pret este cel mai bun.
  • Durata mica de implementare; au fost necesare doar 2 saptamani de lucru (incluzand si functionalitatile dezvoltate special pentru acest site).
  • Vizibilitate online; aproape ca nu mai este nevoie de un specialist SEO, aplicatia fiind conceputa in asa fel incat sa asigure o indexare foarte buna in motoarele de cautare.
  • Imagine online; Design-ul utilizat in paginile web este conceput pentru a reda intocmai imaginea si profilul companiei.
  • Usurinta in administrarea catalogului de produse; datorita interfetei intuitive si a functionalitatilor puse la dispozitie de platforma ShopIQ, administrarea catalogului devine foarte simplu.
  • Suport tehnic de specialitate, de cea mai buna calitate;

Contact

Pentru mai multe detalii despre beneficiile si functionalitatile solutiei aplicate pentru implementarea magazinului Bebestil, sau pentru informatii cu privire la alte aplicatii software din portofoliul AxaSoft Consulting, va rugam sa ne contactati.Contact
Cele trei lucruri esentiale pentru a infaptui ceva care sa merite osteneala sunt munca staruitoare, perseverenta si bunul simt.
Dl. Thomas Edison

Abonare newsletter

Daca doriti sa va abonati la Newsletterul nostru, va rugam sa completati adresa de e-mail. Aceasta va fi utilizata exclusiv in scopul de a va trimite ultimele stiri, nu va fi vanduta, exploatata sau transmisa.