Romana|English
Album foto fotografie-chetroesu.ro

Album foto fotografie-chetroesu.ro

Site Web: http://www.fotografie-chetroesu.ro

Obiectiv

Obiectivul acestui proiect a fost crearea unui site in care tema principala este fotografia, arta fotografica. Site-ul va include o pagina de prezentare, o galerie fotografica si un blog in care proprietarul va putea scrie articole din domeniu artei fotografice.

Solutia

In urma expertizei tehnice efectuate de catre echipa AxaSoft Consulting, a fost propusa implementarea unui site web bazat pe solutia de albume foto ShopIQ - Photo Album peste care se vor adauga modulele blog si newsletter, toate acestea fiind solutii dezvoltate in compania noastra.
Clientul a optat si pentru serviciile de hosting si de promovare online oferite de firma noastra.

Beneficii

Ca urmare a implementarii site-ului, clientul beneficiaza in prezent de urmatoarele:

  • Costuri de implementare minime; comparativ cu concurenta, pentru un produs complet si stabil, raportul calitate-pret este cel mai bun.
  • Durata mica de implementare; au fost necesare doar 2 saptamani de lucru (incluzand si functionalitatile dezvoltate special pentru acest site).
  • Vizibilitate online; aproape ca nu mai este nevoie de un specialist SEO, aplicatia fiind conceputa in asa fel incat sa asigure o indexare foarte buna in motoarele de cautare.
  • Imagine online; Design-ul utilizat in paginile web este conceput pentru a reda intocmai imaginea si profilul companiei.
  • Usurinta in administrarea albumului foto; datorita interfetei intuitive si a functionalitatilor puse la dispozitie de platforma ShopIQ - Photo Album, administrarea albumului foto devine foarte simplu.
  • Suport tehnic de specialitate, de cea mai buna calitate;

Contact

Pentru mai multe detalii despre beneficiile si functionalitatile solutiei aplicate pentru implementarea magazinului Himalaya, sau pentru informatii cu privire la alte aplicatii software din portofoliul AxaSoft Consulting, va rugam sa ne contactati.Contact
Cele trei lucruri esentiale pentru a infaptui ceva care sa merite osteneala sunt munca staruitoare, perseverenta si bunul simt.
Dl. Thomas Edison

Abonare newsletter

Daca doriti sa va abonati la Newsletterul nostru, va rugam sa completati adresa de e-mail. Aceasta va fi utilizata exclusiv in scopul de a va trimite ultimele stiri, nu va fi vanduta, exploatata sau transmisa.