Proiecte

Proiecte

Pentru noi fiecare proiect este foarte important, indiferent de amploarea lui. Criza ne-a invatat ca decat sa ai doi clienti foarte mari, care iti aduc proiecte importante financiar dar care se sustin cu foarte multi bani, este mai sanatos sa ai mai multi clienti, dar care sa iti aduca proiecte mult mai usor de sustinut chiar si pe timp de criza. Este foarte limpede ca eventualele probleme financiare pe care le intampina un client mare se rasfrang imediat in cifra de afaceri a companiei pe care o conduceti. Imaginati-va ca unul din cei doi clienti mari nu mai poate sustine proiectele in derulare. Din start, cifra de afaceri se reduce la jumatate. Ce se intampla daca au probleme amindoi? Nici nu vrem sa ne gandim la situatia aceasta.
Daca aveti un proiect, nu ezitati sa ne contactati, indiferent cat de mic si nesemnificativ ar fi acesta. Ne luam angajamentul sa il tratam cu aceeasi atentie ca pe oricare alt proiect.

Proiecte strategice

 • ShopIQ - Comert Electronic
  Solutia se adreseaza celor care vor sa inceapa sau sa-si modernizeze o afacere de vanzari online.
  Linia de business principala a AxaSoft Consulting se bazeaza pe aceasta platforma software. Lucram in permanenta la imbunatatirea ei prin perfectionarea modulelor existente sau prin dezvoltarea de noi module, tinand intotdeauna cont de cerintele venite de la clienti, fiind astfel adaptati mereu la cerintele pietei.
 • ShopIQ - Marketing Online
  Aplicatia se adreseaza celor care vor sa-si integreze un sistem de marketing online prin care sa-si mentina aproape clientii existenti. Acest lucru se poate face prin intermediul sistemului de trimitere newsletter-e implementat in aplicatia noastra. Cu ajutorul ei se pot prezenta sau promova diverse produse sau servicii, se pot anunta evenimente sau se pot trimite stiri care pot avea un anume grad de interes.
 • ShopIQ - Photo Album
  Un aport foarte mare in promovarea unui site in Google (cel mai popular motor de cautare) il au pozele. Aplicatia propusa de noi este un album foto electronic, care ofera posibilitatea votarii pozelor si adaugarii de comentarii.


Proiecte finalizate sau in derulare

 • Magazinul virtual Himalaya.ro

  Himalaya.ro este un magazin virtual creat cu solutia de comert electronic ShopIQ.
  Pachetul ales pentru implementare: ShopIQ Profi.

  Obiectiv: modernizarea vechiului magazin online prin crearea altuia nou, cu un design care sa reflecte imaginea reala a brand-ului Himalaya si care sa ofere functionalitati menite sa usureze intretinerea catalogului de produse.

  Detalii...
 • Magazinul virtual Bebestil.ro

  Bebestil.ro este un magazin virtual creat cu solutia de comert electronic ShopIQ.
  Pachetul ales pentru implementare: ShopIQ Custom.

  Obiectiv: crearea unui magazin online cu produse pentru copii de pana in 3 ani, cu produse de cea mai buna calitate si cu un design specific acestui tip de business.

  Detalii...
 • Album foto fotografie-chetroesu.ro

  fotografie-chetroesu.ro este un abum foto, o arhiva de studii de caz si cunostinte fotografice, care se bazeaza pe solutia de albume foto ShopIQ - Photo Album.

  Obiectiv: crearea unui site de prezentare a activitatii fotografice prin prezentarea unor galerii foto realizate de catre autor si prin publicarea unor articole de specialitate intr-un blog integrat in site.

  Detalii...
Cele trei lucruri esentiale pentru a infaptui ceva care sa merite osteneala sunt munca staruitoare, perseverenta si bunul simt.
Dl. Thomas Edison

Abonare newsletter

Daca doriti sa va abonati la Newsletterul nostru, va rugam sa completati adresa de e-mail. Aceasta va fi utilizata exclusiv in scopul de a va trimite ultimele stiri, nu va fi vanduta, exploatata sau transmisa.