Despre noi

Despre noi

Dati-mi un punct de sprijin si voi muta lumea! (Arhimede)

AxaSoft Consulting este o companie tanara si dinamica dar cu foarte multa experienta, specializata in dezvoltarea si implementarea de aplicatii software la cheie sau la cerere.

Compania a inceput sa activeze independent in anul 2011, prin transformarea unei linii de business, din cadrul companiei AtypIQ Software, care se ocupa cu dezvoltarea aplicatiilor web de tip e-commerce (magazine virtuale, cataloage de produse) bazate pe platforma de comert elecronic ShopIQ. Acum activam ca o firma distincta, dedicata dezvoltarii de aplicatii web in regim de outsourcing sau la cerere.

Misiune

Misiunea noastra este sa ajutam la cresterea si consolidarea clientilor nostri, pentru ca acestia sa poata face fata competitiei din piata. Atat relatiile bazate pe incredere si respect pe care le-am cultivat cu clientii nostri, cat si raportul calitate-pret oferit, ne recomanda ca un partener de nadejde pe care te poti baza la nevoie.

Viziune

Directii de business:

 • realizarea de aplicatii web de tip e-commerce (magazine virtuale), site-uri de prezentare sau orice alt tip de aplicatie web
 • oferirea de servicii complete clientilor: consultanta, mentenanta, asistenta tehnica pre si post vanzare, project management, training
 • dezvoltare de aplicatii software in regim outsourcing sau la cerere, din orice domeniu de activitate: Financiar-Bancar, Productie & Comert, Servicii & Media, Telecomunicatii, Utilitati & Transporturi, Administratie

Strategie:

 • intelegerea corecta a cerintelor fiecarui client nou si realizarea de oferte cablate pe nevoile acestora, precum si consolidarea relatiilor cu clientii existenti
 • extinderea, perfectionarea si completarea serviciilor oferite si identificarea de noi oportunitati de piata
 • organizarea activitatii de marketing in sensul in care sa permita adaptarea continua a companiei la dinamica pietei.

Echipa

Echipa AxaSoft Consulting este formata din specialisti cu experienta in lucrul cu cele mai noi tehnologii web. Clientii nostri beneficiaza de servicii de calitate, suport specializat si asistenta tehnica de calitate in cadrul proiectelor pe care le dezvoltam impreuna.
Acordam o atentie deosebita motivarii si pregatirii profesionale a angajatilor prin programele de training si dobandire de noi competente, astfel fiind la zi cu ultimele tehnologii in domeniu.

Valori

 • Incredere

  Oamenii pe care te poti baza sunt cei care preiau initiativa, infrunta neasteptatul si bazandu-se pe convingerile lor sprijina eforturile depuse de ceilalti. Acestia sunt capabili de actiuni inovatoare si creative, stiu sa profite de oportunitatile oferite, iau decizii rapide si mobilizeaza cele mai bune resurse pentru realizarea actiunilor de moment.

 • Lucrul in echipa

  Munca in echipa inseamna implicare personala si colaborare intr-un mediu in care lucreaza mai multe persoane, pentru atingerea unui obiectiv comun.

 • Responsabilitate

  Sa fii responsabil inseamna sa-ti asumi responsabilitatea pentru lucrarile efectuate, indiferent de tipul acestora.
  Sa fii responsabil inseamna sa-ti asumi responsabilitatea pentru deciziile tale si consecintele acestora.

 • Corectitudine

  Sa faci ceea ce trebuie inseamna sa fii corect, cinstit, etic, si sa dai dovada de integritate personala si profesionala. Acest lucru inseamna sa tratezi cu consecventa toate persoanele in mod corect, sa le livrezi ceea ce le promiti si sa-ti asumi in mod personal responsabilitatea pentru actiunile tale.

 • Calitate

  Calitatea este factorul determinant al satisfactiei clientilor, de aceea incercam sa overim permanent produse sau servicii de calitate, conforme cu asteptarile acestora.
  In mediul de afaceri din ziua de astazi, in care competitivitatea este tot mai acerba, calitatea se traduce pintr-un plus de valoare adus clientilor nostri si indirect clientilor clientior nostri. Acesta este de fapt rezultatul competitivitatii.

Cele trei lucruri esentiale pentru a infaptui ceva care sa merite osteneala sunt munca staruitoare, perseverenta si bunul simt.
Dl. Thomas Edison

Abonare newsletter

Daca doriti sa va abonati la Newsletterul nostru, va rugam sa completati adresa de e-mail. Aceasta va fi utilizata exclusiv in scopul de a va trimite ultimele stiri, nu va fi vanduta, exploatata sau transmisa.