Clienti

Clienti

Fiecare client este special pentru noi. Incercam sa construim o legatura puternica cu fiecare dintre ei printr-o abordare unica, in functie de necesitatile existente. Astfel reusim sa construim relatii solide si de durata, bazate pe incredere si respect.

 • atypiq logo
  S.C. AtypIQ Software S.R.L., Bucuresti, Romania

  AtypIQ Software este o companie dinamica care ofera produse si servicii informatice inovative la preturi competitive. Este activa de peste 8 ani in Italia si in Romania, unde a lucrat pentru clienti importanti din domeniul industrial, bancar, retail si farmaceutic.

  Pagina web: http://www.atypiqsoftware.ro
 • himalaya logo
  G.D. Escapade S.R.L., Bucuresti - Romania

  G.D. Escapade S.R.L. este o companie care are ca domeniu de activitate comercializarea produselor de outdoor, prin intermediul retelei de magazine Himalaya. Compania reprezinta si distribuie cele mai bune brand-uri de echipamente de outdoor din lume: Petzl, Mammut, Austrialpin, Silva, Gerber, Tendon, Lowa, Asolo, Rock Empire, Nikwax, Lorpen, Laken, NicImpex, Julbo, Trimm, Suunto, Deuter, Kovea etc.

  "Magazinul Himalaya este locul unde te poti echipa atat pentru o excursie de doua zile in Bucegi, cat si pentru o expeditie in muntii Himalaya."

 • S.C. Special Bebe S.R.L., Iasi - Romania

  S.C. Special Bebe S.R.L. este o companie care are ca domeniu de activitate comercializarea produselor pentru copii, prin intermediul magazinului online BebeStil.ro. Compania comercializeaza produse de cea mai buna calitate, ale unor producatori si distribuitori din Marea Britanie si nu numai, adresate copilasilor de pana in 3 ani.

  "Suntem niste parinti fericiti, ce impartasim o imensa dragoste pentru bebelusul nostru. Din pasiune pentru lucrurile simple, dar pline de dragoste, a luat nastere aceasta idee de afacere."

Cele trei lucruri esentiale pentru a infaptui ceva care sa merite osteneala sunt munca staruitoare, perseverenta si bunul simt.
Dl. Thomas Edison

Abonare newsletter

Daca doriti sa va abonati la Newsletterul nostru, va rugam sa completati adresa de e-mail. Aceasta va fi utilizata exclusiv in scopul de a va trimite ultimele stiri, nu va fi vanduta, exploatata sau transmisa.